English:
All has grown up!!! Do you fancy going to harvest
vegetables from the garden?
Vegetables are all you need as well as the ingredients
for the base.
A cup of olive oil
A cup of water
4 or 5 cups of flour
A teaspoon of salt
Vegetables (thinly sliced and seasoned)
Salt, pepper, oil and aromatic herbs
Preheat the oven to 160ºC.
Take a bowl and put in the water, the salt and the
oil. Add one cup of flour, and mix well. Add another cup of flour and mix well
while adding the flour in a steady stream. Repeat until the mix doesn’t stick
to the sides of the bowl. (You will need 4 or 5 cups of flour)
Put the ball of the pastry in the fridge for 15
minutes.
Roll the pastry with a rolling-pin. Take a tray and
put a sheet of non-stick baking paper on the base.
Layer the thinly sliced vegetables on the pastry.
Drizzle the oil, salt, pepper and aromatic herbs on
top.
Cook in the oven for less than an hour. You will see
the edges become golden and crisp.
Català:
Tot
ha crescut en el camp!!! Et ve de gust recollir
les verdures de l’hort i fer una coca?
Verdures
és tot el que necessites, i també els
ingredients per fer la base.
Un
got d’oli d’oliva
Un
got d’aigua
4 o
5 gots de farina
Una
cullerada de sal
Verdures
(tallades ven primetes)
Sal,
pebre, oli i herbes aromàtiques
Engegarem
el forn a 160ºC.
Agafarem
un bol i hi posarem l’aigua, la sal i l’oli, barrejarem. Afegirem un got de
farina i barrejarem bé. Hi afegirem un altre got de farina mentre anem
barrejant d’una manera constant. Ho anirem repetint fins que la massa no
s’enganxi a les parets del bol. (necessitarem 4 o 5 gots de farina)
Posarem
la bola de pasta a la nevera durant 15 minuts.
Posarem
la pasta en una superfície plana i enfarinada. Estendrem la pasta amb un corró
que també haurem enfarinat perquè no s’enganxi la pasta. Ha de quedar ven fina.
Agafarem una safata i hi posarem al fons de la safata un paper perquè no
s’enganxi la pasta. I hi posem la pasta ja estirada.
Ara
col·locarem la verdura tallada ven fina sobre la pasta. Ho salpebrem, també hi
tirarem per sobre herbes aromàtiques i un raig d’oli abans de d’enfornar-ho.
Ho
posarem al forn durant menys una hora. Veurem que les vores van quedant
daurades.
La
base és boníssima!!!!!
No comments:
Post a Comment