Saturday 7 September 2013

Brick pastry with spinach and cheese - Pasta brick amb espinacs i formatge






English:


Do you want to try making an appetizer?
It’s easy to do with these sheets of bricks pastry.
These are not fried!!!


1 big onion
200gr of fresh spinach
1 portion of brie cheese (100gr).
1 egg
Salt, nutmeg
Olive oil
A packet of brick pastry (8 sheets of brick pastry)



Chop the onion into slices. Put oil in a pan over a medium –high heat. Fry the chopped onion, add salt. Then put the spinach in the pan and add salt and the shredded nutmeg. Stir a little and add the brie cheese. Remove from the heat.

Beat a seasoned egg, and add to the spinach mix. Stir well.

Preheat the oven to 180ºC

Fold the pastry in a half.  Place a portion of spinach mix in the middle of the pastry and fold the pastry into a cone shape.

Take a tray and put a sheet of non-stick baking paper on the base.
Place the cones on the tray and drizzle the oil on top.
Cook in the oven until golden.

Serve while hot ;)))

Mmmm, crispy and light!!!







Català:


Voleu preparar un aperitiu?
És molt fàcil treballar amb els fulls de pasta brick.
En aquesta recepta no els fregirem!!!!



1 ceba gran
1 porció d’uns 100 grams de formatge brie
1 ou
Sal, nou moscada
Oli d’oliva
Un paquet de pasta brick ( 8 fulls de pasta brick)




Tallarem la ceba ben fineta.  Posarem oli a la paella i quan estigui calent, tirarem la ceba, la salarem i la deixarem fregir a foc suau. Un cop la ceba agafi un to daurat, hi afegirem els espinacs a la paella, ho salarem i hi ratllem una mica de nou moscada. Remenarem i hi afegirem a la paella la porció de formatge brie. Ho retirarem del foc.

Batrem els ous amb una mica de sal, ho afegirem a la barreja que tenim d’espinacs i ho barrejarem bé.

Encendrem el forn a 180ºC

Doblegarem la pasta per la meitat. Col·locarem una porció de pasta al mig i   formarem un con.

Agafarem una safata i hi posarem a la base un paper de forn perquè no s’enganxi. Col·loquem els cons a la safata i hi tirarem un raig d’oli.
S’ha de coure al forn fins que quedi torradet.


Ho servirem i menjarem mentre sigui calent ;)))

Mmmmm quedarà cruixent i amb pocs greixos !!!!




No comments:

Post a Comment