English:
Do you want to try making an appetizer?
It’s easy to do with these sheets of bricks pastry.
These are not fried!!!
1 big onion
200gr of fresh spinach
1 portion of brie cheese (100gr).
1 egg
Salt, nutmeg
Olive oil
A packet of brick pastry (8 sheets of brick pastry)
Chop the onion into slices. Put oil in a pan over a
medium –high heat. Fry the chopped onion, add salt. Then put the spinach in the
pan and add salt and the shredded nutmeg. Stir a little and add the brie
cheese. Remove from the heat.
Beat a seasoned egg, and add to the spinach mix.
Stir well.
Preheat the oven to 180ºC
Fold the pastry in a half. Place a portion of spinach mix in the middle
of the pastry and fold the pastry into a cone shape.
Take a tray and put a sheet of non-stick baking paper
on the base.
Place the cones on the tray and drizzle the oil on
top.
Cook in the oven until golden.
Serve while hot ;)))
Mmmm, crispy and light!!!
Català:
Voleu
preparar un aperitiu?
És
molt fàcil treballar amb els fulls de pasta brick.
En
aquesta recepta no els fregirem!!!!
1
ceba gran
1
porció d’uns 100 grams de formatge brie
1
ou
Sal,
nou moscada
Oli
d’oliva
Un
paquet de pasta brick ( 8 fulls de pasta brick)
Tallarem
la ceba ben fineta. Posarem oli a la
paella i quan estigui calent, tirarem la ceba, la salarem i la deixarem fregir
a foc suau. Un cop la ceba agafi un to daurat, hi afegirem els espinacs a la
paella, ho salarem i hi ratllem una mica de nou moscada. Remenarem i hi
afegirem a la paella la porció de formatge brie. Ho retirarem del foc.
Batrem
els ous amb una mica de sal, ho afegirem a la barreja que tenim d’espinacs i ho
barrejarem bé.
Encendrem
el forn a 180ºC
Doblegarem
la pasta per la meitat. Col·locarem una porció de pasta al mig i formarem un con.
Agafarem
una safata i hi posarem a la base un paper de forn perquè no s’enganxi.
Col·loquem els cons a la safata i hi tirarem un raig d’oli.
S’ha
de coure al forn fins que quedi torradet.
Ho
servirem i menjarem mentre sigui calent ;)))
Mmmmm
quedarà cruixent i amb pocs greixos !!!!
No comments:
Post a Comment