Sunday 22 September 2013

Chicken curry - Pollastre al curry




English:


This is an easy and successful recipe for important events.


A chopped chicken
1 minced onion
6 chopped leeks
6 chopped carrots
Olive oil, salt, black pepper
4 tablespoon of yellow curry paste
3 cups of coconut milk



Season the chicken with salt and pepper, fry over a medium- high heat and set aside.

In the same oil fry the minced onion, the chopped leeks and the chopped carrots and add salt. When they become golden add the chicken and the 4 tablespoon of yellow curry. Stir a little and add the coconut milk (shake before using).

Let them cook for a while and toss well.

You can use yellow, red…curry; it depends on your tastes!!!!
Sides: You can boil any kind of rice!!!!







Català:



És una recepta fàcil i encertada per esdeveniments importants.


Un pollastre trossejat
1 ceba triturada
6 porros (tallats)
6 pastanagues (tallades)
Oli d‘oliva, sal, pebre negre.
4 cullerades de pasta de curry groc
3/4 de l. de llet de coco


Salpebrem el pollastre i el fregim a foc mig alt. El reservem un cop cuit.

En el mateix oli hi fregirem la ceba triturada, els porros tallats i la pastanaga tallada i ho salarem. Quan veiem que ja queda daurat hi afegirem el pollastre i les 4 cullerades de curry.  Remenarem una mica i hi abocarem la llet de coco. ( sacsejar l’envàs abans d’utilitzar)

Ho deixarem coure durant una estona mentre ho anem remenant perquè quedi ben lligada la salsa.


Podeu utilitzar curry groc, vermell ...dependrà del vostre gust!!!
Per acompanyar: poder bullir qualsevol mena d’arròs!!!!










No comments:

Post a Comment