English:
This is an easy and successful recipe for important
events.
A chopped chicken
1 minced onion
6 chopped leeks
6 chopped carrots
Olive oil, salt, black pepper
4 tablespoon of yellow curry paste
3 cups of coconut milk
Season the chicken with salt and pepper, fry over a
medium- high heat and set aside.
In the same oil fry the minced onion, the chopped
leeks and the chopped carrots and add salt. When they become golden add the
chicken and the 4 tablespoon of yellow curry. Stir a little and add the coconut
milk (shake before using).
Let them cook for a while and toss well.
You can use
yellow, red…curry; it depends on your tastes!!!!
Sides: You
can boil any kind of rice!!!!
Català:
És una recepta fàcil i encertada per esdeveniments
importants.
Un pollastre trossejat
1 ceba triturada
6 porros (tallats)
6 pastanagues (tallades)
Oli d‘oliva, sal, pebre negre.
4 cullerades de pasta de curry groc
3/4 de l. de llet de coco
Salpebrem el pollastre i el fregim a foc mig alt. El
reservem un cop cuit.
En el mateix oli hi fregirem la ceba triturada, els
porros tallats i la pastanaga tallada i ho salarem. Quan veiem que ja queda
daurat hi afegirem el pollastre i les 4 cullerades de curry. Remenarem una mica i hi abocarem la llet de
coco. ( sacsejar l’envàs abans d’utilitzar)
Ho deixarem coure durant una estona mentre ho anem
remenant perquè quedi ben lligada la salsa.
Podeu utilitzar curry groc, vermell ...dependrà del
vostre gust!!!
Per acompanyar: poder bullir qualsevol mena d’arròs!!!!
No comments:
Post a Comment