Wednesday 25 September 2013

Chinese cabbage - Col xinesa


English:


This is a simple recipe!!! But it has an excellent result!!!


1 Chinese cabbage
Sesame seeds
Almonds
Soy sauce
Salt
Meat
Hamburgers or steaks (thin strips)



Chop the Chinese cabbage into thin slices; wash it and drain the cabbage.

Take a wok, a big pan or paella pan, put in the olive oil over a medium-high heat. When the oil is hot add the thinly sliced cabbage and add a few pinches of salt.

Grill the stripped steaks and add salt.

You’ll see that the cabbage is cooked when its volume has reduced.
Place the strips of steak in the wok with the cabbage and stir a little.

Take a small pan, add oil and fry the sesame seeds and almonds a little bit, add the soy sauce, stir and remove from the heat.


Add the sauce to the wok, let it cook for two minutes and …ready for eating.









Català:



Aquesta és una recepta molt simple !!!! però té un excel·lent resultat!!!



1 col xinesa
Llavors de sèsam
Ametlles
Salsa de soja
Sal
Carn (vedella...tallada a tires fines)



Tallarem a talls molt finets la col. Ho rentarem i ho col·larem.

En un wok o en una paella gran, hi posarem oli a foc mig. Quan l’oli sigui calent hi tirarem la col ja tallada i salarem.

En una paella més petita fregirem els bistecs de vedella i els salarem.
Veurem que la col està cuita quan el seu volum s’hagi reduït.

Aleshores posarem al wok o paella els bistecs de vedella ( que ja estaran tallats a tires) junt amb la col.

En una altre paella petita hi posarem oli i hi fregirem una miqueta les llavors de sèsam i les ametlles, afegirem la salsa de soja, remenarem i ho traurem del foc.


Afegirem la salsa al wok i ho deixarem coure tot junt durant un parell de minuts i... ja ho tenim llest per menjar-ho!!!!

No comments:

Post a Comment