English:
125 gr of dark chocolate
1 cup of flour (previously sieved)
½ cup of cocoa (previously sieved)
A pinch of salt
½ cup of melted margarine
1/3 cup of brown sugar
¼ cup of white sugar
1 teaspoon of vanilla extract
1 egg
100 gr of chocolate chips
Preheat the oven to 170ºC
Take two trays and put a sheet of non- stick backing
paper on the base.
Mix the flour, the cocoa and the pinch of salt
together.
In another bowl mix the melted margarine and the two
types of sugar.
Melt the chocolate in a bowl with a few drops of water
on top in the microwave or in a double boiler. Add the melted chocolate to the
brown and white sugar and margarine mixture.
Add the egg and the vanilla extract. Then add the
mixture of flour and cocoa.
Stir everything together. Put tablespoons of the dough
on the non-stick paper leaving a space of 5 cm between the little piles.
Bake the biscuits for 18 minutes.
Let them cool on a grille.
Català:
125gr
de xocolata negre
150gr
de farina (prèviament passada pel sedàs)
40gr
de cacau (prèviament passada pel sedàs)
Un
pessic de sal
125gr
de margarina (fosa, al punt pomada)
75gr
de sucre morè
50gr
de sucre blanc
1
culleradeta de extracte de vainilla
1
ou
100gr
de xips de xocolata ( o tallada a trossos ben petits)
Escalfarem
el forn a 170ºC
Agafarem
dues safates i hi col·locarem a la base, paper per anar al forn i així evitarem
que s’enganxin les galetes.Barrejarem
la farina, el cacau,i el pessic de sal.
En
un altre bol barrejarem la margarina fosa i les dues classes de sucre.
Desfarem
la xocolata dins un pot al bany maria o bé la posarem dins un bol amb unes
gotes d’aigua dins del microones (hem de vigilar que no es cremi!!!). s’ha
d’anar remenant la xocolata.
Aleshores, afegirem la xocolata en el bol on hi ha la
barreja dels dos sucres i la margarina. Afegim un ou i l’extracte de vainilla.
Un cop remenat hi afegim la barreja que teníem reservada de farina i cacau.
Ho
barregem tot. Amb l’ajut d’una cullera, agafem pasta i la col·loquem sobre el
paper deixant 5 cm entre cada pilonet.
Ho
posem al forn durant 18 minuts.
Deixarem
refredar les galetes en una reixeta.
Si
t’agrada la xocolata, aquestes són unes postres irresistibles!!!
No comments:
Post a Comment