English:
Are you going on a picnic? Maybe I can lend a hand
with this recipe.
4 wraps
4 thin slices of beef steak
Vegetables (onion, red pepper, aubergine, zucchini, tomato, carrots)
Olive oil
Salt, pepper
Mustard (Dijon) and mayonnaise
Put the olive oil in a pan over a medium-high heat.
When the oil is hot add the thinly sliced and seasoned vegetables. Fry them until soft. Remove the vegetables from the pan and
set aside.
Take a non stick frying pan and heat the wraps one by
one for 20 seconds per side. I recommend dropping oil in the pan before heating
the wrap, as it improves the taste.
Grill the beef steaks. Add salt and pepper.
Then take a wrap and spread with a teaspoon of mustard
and a tablespoon of mayonnaise (you can have a look at the mayonnaise recipe in
this blog).
Place the slices of beef steak and some vegetables in
the middle of each wrap and roll them up.
Two bites and… they will disappear!!!!
Català :
Has pensat anar de picnic...potser et puc ajudar amb aquesta
recepta.
4 “fajitas”
4
bistecs ben prims
Verdures
( ceba, pebrot vermell, albergínia, carbassó, tomàquet, pastanaga)
Oli
d’oliva
Sal,
pebre
Mostassa (Dijón) i maionesa
Posa
oli d’oliva en una paella a foc mig. Quan l’oli és calent fregirem les verdures
tallades ben finetes, ho salarem. Ho
fregirem fins que quedin toves. Aleshores les traurem de la paella i les
reservarem.
En
una paella antiadherent hi courem les “fajitas” durant uns 20 segons per cada
banda. Recomano tirar a la paella unes
gotes d’oli cada vegada abans de col·locar-hi la “fajita”. Millorarà la textura
i el gust.
Courem
els bistecs a la planxa amb una mica d’oli. No els salpebrem fins que siguin
cuits ( sinó desprenen aigua )
Agafarem
la “fajita” i per una banda la pintarem o untarem amb una cullerada de mostassa
i una de maionesa ( podeu consultar com es fa la maionesa en aquest blog)
Aleshores
agafarem el bistec tallat a trossos allargats i algunes verdures cuites i ho
col·locarem al mig de la “fajita” , ho enrotllarem i ja està.
Dues
mossegades... i desapareixerà.
No comments:
Post a Comment