This dish is a simple stuffed squid but I love it.
8-10 cleaned squid (keep aside the fins and the
tentacles
Some cooked white fish mixture (fish leftovers are
fine)
1 chopped onion
1 little green pepper
½ cup of tomato sauce
1 clove of garlic finely minced
Parsley
Salt and pepper
1 teaspoon of sugar
Some chopped almonds
Olive oil
A handful of pine nuts
Some boiled rice
Put some oil in a pan and fry the chopped onion, the
minced clove of garlic and the green pepper, season with salt and pepper. Add
the tomato sauce with a teaspoon of sugar. Stir. Let it cook for 5 minutes.
Add the white fish mixture and the finely chopped
tentacles. Add the chopped parsley and the chopped almonds. Stir and let it
cook a little bit more.
Gently stuff each squid with the mixture and seal the
opening with a toothpick. Continue until you have used all the mixture.
Take a pan, pour some oil in it and when the oil is
hot, fry some pine nuts in it. Add the boiled rice and stir. This is a good
side dish for the stuffed squid.
Enjoy !!!!
Català:
Aquest
plat és molt fàcil de preparar; és simple però m’agrada molt!!!
8-10
calamars nets (guardarem les aletes i les potes i ho tallarem petit)
Peix
blanc que tinguem ja cuit i esmicolat
1
ceba tallada a rodanxes fines o triturada
1
pebrot petit verd
1
got de tomàquet triturat
1
culleradeta de sucre
1
gra d’all
Julivert
Sal,
pebre
Oli
d’oliva
Unes
quantes ametlles triturades
Arròs
bullit
Uns
quants pinyons
Posarem
una paella al foc amb una mica d’oli i hi fregirem la ceba i l’all triturats o finament tallats. Després hi afegirem el pebrot verd i ho salpebrem. Hi
afegirem el tomàquet triturat i la culleradeta de sucre. Ho remenarem. I ho
deixarem coure durant 5 minuts.
En
el sofregit hi afegirem els tentacles del calamar, el peix blanc esmicolat, les
ametlles triturades i el julivert. Ho deixarem coure tot junt una mica més.
Amb
compte omplirem els calamars amb la pasta de sofregit i peix i els tancarem amb
un escuradents.
Per
acompanyar, en una paella hi fregirem uns quants pinyons, quan comencin a
agafar un color daurat, hi afegim
l’arròs que tindrem bullit ja prèviament. Ho remenem una mica i.. ja tenim un
bon acompanyament pels calamars farcits !!!!
Bon
profit!!!!
Me encanta como te ha quedado y la pinta que tiene es deliciosa!!
ReplyDeleteun beso