Friday 22 November 2013

Fish stuffed squid - Calamars farcits






This dish is a simple stuffed squid but I love it.


  
8-10 cleaned squid (keep aside the fins and the tentacles
Some cooked white fish mixture (fish leftovers are fine)
1 chopped onion
1 little green pepper
½ cup of tomato sauce
1 clove of garlic finely minced
Parsley
Salt and pepper
1 teaspoon of sugar
Some chopped almonds
Olive oil

A handful of pine nuts
Some boiled rice




Put some oil in a pan and fry the chopped onion, the minced clove of garlic and the green pepper, season with salt and pepper. Add the tomato sauce with a teaspoon of sugar. Stir. Let it cook for 5 minutes.

Add the white fish mixture and the finely chopped tentacles. Add the chopped parsley and the chopped almonds. Stir and let it cook a little bit more.

Gently stuff each squid with the mixture and seal the opening with a toothpick. Continue until you have used all the mixture.

Take a pan, pour some oil in it and when the oil is hot, fry some pine nuts in it. Add the boiled rice and stir. This is a good side dish for the stuffed squid.


Enjoy !!!!





Català:


Aquest plat és molt fàcil de preparar; és simple però m’agrada molt!!!




8-10 calamars nets (guardarem les aletes i les potes i ho tallarem petit)
Peix blanc que tinguem ja cuit i esmicolat
1 ceba tallada a rodanxes fines o triturada
1 pebrot petit verd
1 got de tomàquet triturat
1 culleradeta de sucre
1 gra d’all
Julivert
Sal, pebre
Oli d’oliva
Unes quantes ametlles triturades

Arròs bullit
Uns quants pinyons



Posarem una paella al foc amb una mica d’oli i hi fregirem la ceba i l’all triturats o finament tallats. Després hi afegirem el pebrot verd i ho salpebrem. Hi afegirem el tomàquet triturat i la culleradeta de sucre. Ho remenarem. I ho deixarem coure durant 5 minuts.

En el sofregit hi afegirem els tentacles del calamar, el peix blanc esmicolat, les ametlles triturades i el julivert. Ho deixarem coure tot junt una mica més.

Amb compte omplirem els calamars amb la pasta de sofregit i peix i els tancarem amb un escuradents.

Per acompanyar, en una paella hi fregirem uns quants pinyons, quan comencin a agafar un color daurat,  hi afegim l’arròs que tindrem bullit ja prèviament. Ho remenem una mica i.. ja tenim un bon acompanyament pels calamars farcits !!!!

Bon profit!!!!





1 comment:

  1. Me encanta como te ha quedado y la pinta que tiene es deliciosa!!
    un beso

    ReplyDelete