Saturday 30 November 2013

Palmiers puff pastry - Ulleres de pasta de full

 







English:

Quick and easy!!
Sweet and crisp!!!


Puff pastry
Sugar



Preheat the oven to 210ºC

Take a tray and put non-stick on the base.

Using a rolling-pin, gently roll out the puff pastry on a floured surface until it is as thin as you can get it; shape the dough into a rectangle.

Cover the dough generously with sugar.

Then starting from the right side, fold the pastry to the centre. Repeat with the left side (folding into a V shape).  Repeat the same steps again until you have a long piece of dough. (Don’t forget to cover it with sugar each time you fold the pastry)

Cut the roll into 1 cm segments (more or less) with a knife.

Place each palmier on baking sheet. . Spray the top of the palmiers with a little bit of water before baking. Bake them for 10 minutes or until golden brown and well caramelized. (flip the palmier at the half cooked)

Remove from the oven using a spatula and carefully transfer the palmiers to a wire rack to cool completely.


Super addictive!!!!!





Català:


Fàcil i ràpid!!!
Dolç i cruixent!!!!


Pasta de full
Sucre


Encendrem el forn i el deixarem a escalfar a 210ºC

Agafarem un paper per anar al forn i el posarem estès sobre una safata resistent al forn.

Amb l’ajuda d’un corró, estirarem la pasta sobre una base enfarinada fins que quedi ben fina i en forma de rectangle.

Empolsimant la pasta amb sucre.

Començarem agafant el cantó dret i el portarem cap al centre, farem el mateix amb el cantó esquerra ( ha de quedar en forma de V).  Ho tornarem a repetir tantes vegades com puguem, quedarà una peça de pasta llarga i estreta. Cada vegada que la dobleguem l’empolsimarem amb sucre.

Tallarem la peça a trossos d’un centímetre d’amplada i anirem col·locant les palmeres sobre la safata per anar al forn. Hi deixarem caure unes gotes d’aigua sobre les palmeres abans d’enfornar-les. Les posarem al forn durant 10 minuts o fins que veiem que estan daurades i caramel·litzades (penseu en donar  la volta a les ulleres a mitja cocció).

Passat el temps, traurem les ulleres del forn i amb l’ajuda d’una espàtula les anirem col·locant sobre d’una reixeta per deixar-les refredar.


Mmmm és súper addictiu!!!!









No comments:

Post a Comment