English:
Quick and easy!!
Sweet and crisp!!!
Puff pastry
Sugar
Preheat the oven to 210ºC
Take a tray and put non-stick on the base.
Using a rolling-pin, gently roll out the puff pastry
on a floured surface until it is as thin as you can get it; shape the dough
into a rectangle.
Cover the dough generously with sugar.
Then starting from the right side, fold the pastry to
the centre. Repeat with the left side (folding into a V shape). Repeat the same steps again until you have a
long piece of dough. (Don’t forget to cover it with sugar each time you fold
the pastry)
Cut the roll into 1 cm segments (more or less) with a
knife.
Place each palmier on baking sheet. . Spray the top of
the palmiers with a little bit of water before baking. Bake them for 10 minutes
or until golden brown and well caramelized. (flip the palmier at the half
cooked)
Remove from the oven using a spatula and carefully
transfer the palmiers to a wire rack to cool completely.
Super addictive!!!!!
Català:
Fàcil i ràpid!!!
Dolç i cruixent!!!!
Pasta de full
Sucre
Encendrem el forn i el deixarem a escalfar a 210ºC
Agafarem un paper per anar al forn i el posarem estès
sobre una safata resistent al forn.
Amb l’ajuda d’un corró, estirarem la pasta sobre una base
enfarinada fins que quedi ben fina i en forma de rectangle.
Empolsimant la pasta amb sucre.
Començarem agafant el cantó dret i el portarem cap al
centre, farem el mateix amb el cantó esquerra ( ha de quedar en forma de
V). Ho tornarem a repetir tantes vegades
com puguem, quedarà una peça de pasta llarga i estreta. Cada vegada que la
dobleguem l’empolsimarem amb sucre.
Tallarem la peça a trossos d’un centímetre d’amplada i
anirem col·locant les palmeres sobre la safata per anar al forn. Hi deixarem
caure unes gotes d’aigua sobre les palmeres abans d’enfornar-les. Les posarem
al forn durant 10 minuts o fins que veiem que estan daurades i caramel·litzades (penseu
en donar la volta a les ulleres a mitja
cocció).
Passat el temps, traurem les ulleres del forn i amb
l’ajuda d’una espàtula les anirem col·locant sobre d’una reixeta per deixar-les
refredar.
Mmmm és súper addictiu!!!!
No comments:
Post a Comment