Thursday 9 January 2014

Asparagus risotto - Risotto d' espàrrecs





English:

A really tasty risotto recipe!!!  It isn’t as difficult as you may think ;))

400gr of rice (100gr per person)
1 onion (diced)
A bunch of asparagus
A spoonful of margarine
Olive oil
Salt, pepper
Grated parmesan cheese
2 spoonfuls of white wine
1l of chicken stock (or 1 stock cubes dissolved in 1 litres of hot water)
Nutmeg
A few spinach leaves


Pour some olive oil into a casserole. When the oil is hot add the diced onions and the diced asparagus. Season with salt and pepper. Stir and let them cook over low heat.

When the onions become golden add the rice to the onions and asparagus. Add salt and stir.

Now, add the white wine and simmer until it is absorbed by the rice.
Add the stock and cook until the liquid evaporates. Sprinkle with salt, pepper and nutmeg.

Next, add the spoonful of margarine, the grated cheese and a few spinach leaves.

Serve immediately!!!!




Català:


Una recepta de risotto mooooolt fàcil i bona;))


400gr d'arròs (100gr per persona)
1 ceba tallada
Un manat d'espàrrecs
Una cullerada de margarina
Oli d'oliva
Sal, pebre
Formatge parmesà ratllat
2 cullerades de vi blanc
1 litre de brou de pollastre (o 1 pastilla de brou dissolta en 1 l d'aigua calenta)
Nou moscada
Unes quantes fulles d'espinacs crues


Poseu una mica d'oli d'oliva en una cassola. Quan l'oli estigui calent hi tirarem la ceba tallada fineta i els espàrrecs tallats a daus. Salpebrem. Remenem i ho deixarem coure a foc lent.

Quan la ceba estigui daurada,  afegirem  l'arròs, una mica de sal i el vi blanc, ho deixarem coure fins que quedi absorbit per l’arròs. Ho remenarem.

Aleshores hi tirarem el brou. Quan s’hagi begut tot el líquid hi afegirem sal , pebre i nou moscada ratllada.

A continuació, hi afegirem a l’arròs la cullerada de margarina, el formatge ratllat i unes fulles d'espinacs. Remenar i....

Servir immediatament!! Mmmmm



No comments:

Post a Comment