Friday 14 February 2014

Tomato bread recipe - Pa amb tomàquet


English:

This is a typical recipe from Catalonia.
It’s quick and simple.


Tomatoes
Bread
Olive oil
Salt


Switch on the grill.

When you’re going to buy the bread, choose round bread.
Cut the bread in slices.

Place the bread under the grill for 2 minutes on each side; the bread becomes a little toasted.

Then, wash and cut the tomatoes in half.
Now, take half a tomato and rub on the toasted bread crumb (Rup the slice of bread from crust to crumb) leaving the whole tomato pulp. Keep rubbing on the crumb until little more than the skin remains.
Then, throw away the tomato skin.

Finally drizzle olive oil over toasted sides of the bread and sprinkle salt on top.

You can eat anything on it or nothing!!!! Yummy yummy  
It’s a delicious starter for lunch.
Bon appetite!!!





Català:

Aquesta és una recepta típica catalana.
És ràpid, senzill i.... boníssim.

tomàquets
pa
oli d'oliva
sal


Encendrem el grill del forn.

Quan anem a comprar el pa, millor triar un pa rodó.
Tallar el pa a llesques. (Millor tallar-lo nosaltres)

Col·locarem el pa sota el grill durant 2 minuts per cada costat, i el pa quedarà una mica torrat.

A continuació, rentarem i tallarem els tomàquets per la meitat.
Ara, agafarem la meitat d'un tomàquet i el fregarem sobre la molla de pa torrat ( des de l’escorça fins a la molla), hi deixarem tota la polpa de tomàquet. Llençarem la pell del tomàquet.

Finalment regarem el pa amb oli d'oliva
Per últim hi tirarem per sobre una mica de sal.

A sobre del pa hi podem posar qualsevol cosa o res!! Està deliciós ambdues maneres!!!!  

Bon profit!





                                                                                                                                                  


No comments:

Post a Comment