Sunday 9 March 2014

Meat burger - Hamburguesa de carn



English:

This is a basic homemade beef burger recipe. But you can add whatever you want, like diced cheese, etc

700gr of minced beef
1 minced onion
A small clove of garlic
100g of breadcrumbs
Salt and pepper
Parsley
1 tablespoon of milk
1 egg
Olive oil
2 teaspoons of Dijon mustard


Sprinkle the ground beef evenly with salt and pepper.

Take a large bowl and crack in the egg, add a pinch of salt and pepper. Add the minced beef, the minced onion, the minced garlic, the chopped parsley, the tablespoon of milk, the Dijon mustard and the breadcrumbs.

Mix all the ingredients gently until well combined.

Then, form the mixture into patties, by hand.

Drizzle the burgers with oil, and place them in the fridge until you need them.



To cook:
Preheat the grill to medium high and grill the burgers for 3-4 minutes per side.

To serve:
Fry some potatoes with olive oil and wash and dry some lettuce leaves.


Very satisfying and tasty!!!!















Català:

Aquesta és una recepta casolana bàsica d’hamburguesa  de vedella. Però hi podem  afegir el que vulguem per fer-la més complerta, com formatge a daus, etc


700gr de carn picada
1 ceba
Un gra d’all petit
100gr de farina de galeta
Sal, pebre
Julivert
1 cullerada de llet
1 ou
oli d’oliva
2 cullerades de mostassa Dijon



Salpebrem la carn.

Agafarem un recipient gran i hi tirarem un ou sencer, hi tirarem una mica de sal i pebre. Després hi afegirem la carn picada, la ceba ratllada, l'all picat, el julivert tallat ben petit, la cullerada de llet, la mostassa de Dijon i el pa ratllat.

Barrejarem tots els ingredients fins que estiguin ben lligats.

Aleshores, dividirem en porcions la carn i amb l’ajuda de les mans hi donarem forma d’hamburguesa.

Regarem amb oli d’oliva les hamburgueses, i les col·locarem a la nevera fins que les necessitem.


Per cuinar-les:
Encendrem el grill del forn i les courem durant 3-4 minuts de cada costat.

Per servir-les:
Fregirem unes quantes patates amb oli d'oliva. També rentarem i assecarem algunes fulles d'enciam.


Molt satisfactori i saborós!!


No comments:

Post a Comment