English:
This is a basic homemade beef burger recipe. But you
can add whatever you want, like diced cheese, etc
700gr of minced beef
1 minced onion
A small clove of garlic
100g of breadcrumbs
Salt and pepper
Parsley
1 tablespoon of milk
1 egg
Olive oil
2 teaspoons of Dijon mustard
Sprinkle the ground beef evenly with salt and pepper.
Take a large bowl and crack in the egg, add a pinch of
salt and pepper. Add the minced beef, the minced onion, the minced garlic, the
chopped parsley, the tablespoon of milk, the Dijon mustard and the breadcrumbs.
Mix all the ingredients gently until well combined.
Then, form the mixture into patties, by hand.
Drizzle the burgers with oil, and place them in the
fridge until you need them.
To cook:
Preheat the grill to medium high and grill the burgers
for 3-4 minutes per side.
To serve:
Fry some potatoes with olive oil and wash and dry some
lettuce leaves.
Very satisfying and tasty!!!!
Català:
Aquesta
és una recepta casolana bàsica d’hamburguesa
de vedella. Però hi podem afegir
el que vulguem per fer-la més complerta, com formatge a daus, etc
700gr
de carn picada
1
ceba
Un
gra d’all petit
100gr
de farina de galeta
Sal,
pebre
Julivert
1
cullerada de llet
1
ou
2
cullerades de mostassa Dijon
Salpebrem
la carn.
Agafarem
un recipient gran i hi tirarem un ou sencer, hi tirarem una mica de sal i pebre.
Després hi afegirem la carn picada, la ceba ratllada, l'all picat, el julivert tallat ben petit, la cullerada de llet, la mostassa de Dijon i el pa ratllat.
Barrejarem
tots els ingredients fins que estiguin ben lligats.
Aleshores,
dividirem en porcions la carn i amb l’ajuda de les mans hi donarem forma
d’hamburguesa.
Regarem
amb oli d’oliva les hamburgueses, i les col·locarem a la nevera fins que les necessitem.
Per
cuinar-les:
Encendrem
el grill del forn i les courem durant 3-4 minuts de cada costat.
Per
servir-les:
Fregirem
unes quantes patates amb oli d'oliva. També rentarem i assecarem algunes fulles
d'enciam.
Molt
satisfactori i saborós!!
No comments:
Post a Comment