Monday 26 May 2014

Dark chocolate fondant crown - Corona de xocolata fondant





English:

Chocolates recipes are always a hit!!!

125gr of dark fondant chocolate
4 eggs
125gr of margarine + some to coat the mold
125gr ground almonds
2 teaspoons of vanilla
1 tablespoon of Maïzena

First, melt the butter and the chocolate in a double boiler. Stir until well combined.

Preheat the oven to 180º C.

Next, whisk the egg whites until foamy in a large glass bowl.

Take a bowl and combine the egg yolks, the vanilla and the sugar, beat them all together and add the melted chocolate, the ground almonds and maïzena. Stir.

Pour the eggs whites into the chocolate and vanilla mixture. Stir the mixtures slightly.

Take a crown mold and spread some margarine in it. Pour the mixture into the crown mold.

Put the cake in the oven for 40 minutes. Do not open the oven until the baking has finished.

Once it's cooked, let it cool. Then, pour some red fruits on top.
This recipe is lovely and simple!!!



















Català:

Les receptes de xocolata sempre són un èxit!

125gr de xocolata fondant
4 ous
125gr de margarina + per al motlle
125gr d'ametlles mòltes
2 culleradetes de vainilla
1 cullerada de maizena

Trossejarem  la xocolata, la posarem dins un cassó junt amb la margarina al bany maria.

Encendrem  el forn a 180ºC.

En un bol, treballeu els rovells amb el sucre i la vainilla fins que us quedi una barreja escumosa. Hi abocarem la xocolata fosa i la maizena. I hi incorporarem les ametlles mòltes. Remenarem bé.

Hi incorporarem les clares muntades a punt de neu, amb molta suavitat.


En un motlle en forma de corona, l'untarem una mica de margarina. I hi abocarem la barreja.

Ho posarem al forn durant 40 minuts. No obrirem el forn fins que s'hagi acabat la cocció.

Quan estigui cuit, ho deixarem refredar. Un cop fred, ho acompanyarem amb alguns fruits vermells.

Aquesta recepta és una recepta boníssima i senzilla!!!!









No comments:

Post a Comment