English:
The authentic carbonara recipe. It's simple and
delicious.
200gr of spaghetti or other pasta
1 minced onion
100gr of sliced flat bacon or pancetta
2 egg yolks
1/2 cup of white wine
50gr of pecorino cheese or parmesan
Olive oil
Salt and freshly ground black pepper
1 tablespoon of minced parsley
Heat some oil in a pan over a medium heat. Fry the
minced onion and the bacon until golden. Stir.
Now, pour in the white wine and wait until the liquid
has reduced, then remove from heat.
Take a bowl and crack the egg yolks into it. Add the
grated parmesan cheese, salt, pepper, parsley and beat until well combined.
Cook the pasta in a large pan of boiling salted water
(8-10 minutes or until al dente). If it's fresh pasta, 2 minutes will be
enough. Then drain the pasta.
Meanwhile heat the pan with the onion and the bacon.
Put the drained pasta in a bowl and add the egg
mixture, stir. Then pour the onion sauce into the bowl.
Amazing!!
My whole family love it!!!
Català:
Aquesta
vegada pasta a la carbonara sense crema.
Aquesta
és l'autèntica "carbonara", és molt senzill i deliciós.
200gr
d'espaguetis o una altra pasta
1
ceba picada
100gr
de bacon o cansalada primeta i tallada
2
rovells d'ou
1/2
tassa de vi blanc
50gr
de formatge pecorino o parmesà
Oli
d'oliva
Sal
i pebre negre
1
cullerada de julivert picat
Escalfarem
una mica d'oli en una paella a foc mig. Hi fregirem la ceba picada i el bacon
fins que estiguin daurats.
Aleshores,
hi abocarem el vi blanc i esperarem fins que es redueixi el líquid a la meitat.
Ho retirarem del foc.
En
un bol hi posarem els rovells d'ou. Hi afegirem el formatge parmesà ratllat, la
sal, el pebre, el julivert i ho remenarem fins que quedi ben lligat.
Courem
la pasta en una olla gran d'aigua bullint amb sal (8-10 minuts o fins que
estiguin al dente). Si es tracta de pasta fresca, amb 2 minuts seran
suficients. Un cop acabada la cocció, col·larem la pasta.
Mentrestant
escalfarem la paella amb la salsa de ceba i la cansalada.
Posarem
la pasta ja col·lada dins un recipient per servir i hi afegirem la barreja
d'ou. Ho remenarem. I finalment, hi tirarem la salsa calenta de ceba i bacon dins del bol.
Es extraordinàriament bo!!!!! A tota la família li
encanta.
No comments:
Post a Comment