English:
Enjoy this soup with the flavour of fennel.
750gr of pumpkin (peeled and chopped)
1 fennel bulb (chopped)
1 carrot (peeled and chopped)
1 leek (peeled
and chopped)
2 potatoes (peeled and diced)
1l of vegetable or chicken stock or water
2 little portions of cheese
A handful of almonds
Salt and pepper
Olive oil
Take a large pot, pour some olive oil in it and fry
the chopped leek, the pumpkin, the fennel, the carrot, the diced potatoes, and
a handful of almonds until they are beginning to soften. Add salt and pepper.
Stir and add the vegetable stock; let it boil for half an hour.
Once the cooking is over, take a hand blender and
purée the pumpkin mix with the cheese.
Sprinkle some chopped fennel on top, drizzle with oil and serve.
Absolutely delicious!!!!
Català:
Es
una sopa molt bona amb un toc de fonoll.
750gr
de carbassa (pelada i tallada a daus)
1
bulb de fonoll (picat)
1
pastanaga (pelada i tallada a rodanxes)
1
porro (pelat i i tallat a rodanxes)
2
patates (pelades i tallades a daus)
1l
de caldo de verdures o brou de pollastre o aigua
2
petites porcions de formatge
Un
grapat d'ametlles
Sal
i pebre
Oli
d'oliva
En
una olla gran, hi posarem una mica d'oli d'oliva, i hi fregirem el porro, la
carbassa, el fonoll, la pastanaga, les patates a daus, i un grapat d'ametlles. Ho deixarem fregir a foc moderat fins que estigui tot una mica daurat. Ho salpebrem.
Ho remenarem i hi tirarem el brou de verdures; ho deixarem bullir durant mitja
hora.
Una
vegada que la cocció hagi acabat, ho traurem del foc i tirarem les dues
porcions de formatge i ho triturarem tot.
Hi
tirarem una mica de fonoll picat per sobre i un raig d' oli d'oliva.
I
ja ho tenim a punt per servir i menjar.
Absolutament
deliciós!!
No comments:
Post a Comment