Sunday 14 September 2014

Chocolate cake with raspberry coulis - Pastís de xocolata amb coulis de gerds





English:


It is incredibly easy to make!!!!

125gr of bitter chocolate
75gr of margarine
3 eggs
100gr of sugar
20gr of flour
Cocoa powder

Preheat the oven to 170ºC

Melt the chocolate with the margarine into the microwave.

Beat the egg yolks add 50gr of sugar and whisk until soft. Add the mixture of sugar and egg yolks into the chocolate mixture.

Whisk the egg whites with the rest of the sugar until foamy.

Add carefully the egg whites into the dough.

Take a mould and put a sheet of non- stick backing paper on the base.

Put the cake in the oven for 30 minutes. Do not open the oven until the baking has finished.

Once it's cooked, let it cool on a rack. Then, pour some powdered cocoa on top.
This chocolate cake is perfect to serve with raspberry coulis.

For the coulis:

Raspberries
Sugar (the same amount of sugar in volume of minced strawberries)
2 tablespoon of water

Put all the ingredients in a pot. Then, bring to boil over a medium-high heat. Then reduce the heat. Stir occasionally until the sugar dissolves and the raspberries become soft.

The look and taste is amazing.






Català:


És increïblement fàcil de fer!!

125gr de xocolata amarga
75gr de margarina
3 ous
100gr de sucre
20gr de farina
cacau en pols

Escalfarem el forn a 170ºC

Fondrem la xocolata amb la margarina en un bol dins del microones.

Batrem els rovells d’ou amb 50gr de sucre fins que quedi una barreja quedi suau. Afegirem la barreja de sucre i rovells a la barreja de xocolata.

Batrem les clares d'ou amb la resta del sucre fins que estiguin escumoses.

Afegirem  amb cura les clares a la massa.

Agafarem un motlle i hi posarem un full de paper perquè no s'enganxi a la base.
Enfornarem el pastís durant 30 minuts.

Quan estigui cuit, el deixarem refredar sobre una reixeta. Després, l’empolsarem amb una mica de cacau en pols per sobre.

Aquest pastís de xocolata és perfecte per servir amb coulis de gerds.

Per al coulis:
Gerds
Sucre (la mateixa quantitat de sucre en el volum de maduixes picades)
2 cullerada d'aigua

Posarem tots els ingredients dins un pot. Ho posarem al foc i deixarem que bulli, aleshores reduirem el foc i ho deixarem coure fins que el sucre s’hagi  dissolt i els gerds hagin quedat tous.

Una combinació fantàstica!!!.



No comments:

Post a Comment