English:
It is incredibly easy to make!!!!
125gr of bitter chocolate
75gr of margarine
3 eggs
100gr of sugar
20gr of flour
Cocoa powder
Preheat the oven to 170ºC
Melt the chocolate with the margarine into the
microwave.
Beat the egg yolks add 50gr of sugar and whisk until
soft. Add the mixture of sugar and egg yolks into the chocolate mixture.
Whisk the egg whites with the rest of the sugar until
foamy.
Add carefully the egg whites into the dough.
Take a mould and put a sheet of non- stick backing
paper on the base.
Put the cake in the oven
for 30 minutes. Do not open the oven until the baking has finished.
Once it's cooked, let it
cool on a rack. Then, pour some powdered cocoa on top.
This chocolate cake is
perfect to serve with raspberry coulis.
For the coulis:
Raspberries
Sugar (the same amount of sugar in volume of minced
strawberries)
2 tablespoon of water
Put all the ingredients in a pot. Then, bring to boil
over a medium-high heat. Then reduce the heat. Stir occasionally until the
sugar dissolves and the raspberries become soft.
The look and taste is amazing.
Català:
És increïblement fàcil de fer!!
125gr de xocolata amarga
75gr de margarina
3 ous
100gr de sucre
20gr de farina
cacau en pols
Escalfarem el forn a 170ºC
Fondrem la xocolata amb la margarina en un bol dins del
microones.
Batrem els rovells d’ou amb 50gr de sucre fins que quedi
una barreja quedi suau. Afegirem la barreja de sucre i rovells a la barreja de
xocolata.
Batrem les clares d'ou amb la resta del sucre fins que
estiguin escumoses.
Afegirem amb cura
les clares a la massa.
Agafarem un motlle i hi posarem un full de paper perquè
no s'enganxi a la base.
Enfornarem el pastís durant 30 minuts.
Quan estigui cuit, el deixarem refredar sobre una
reixeta. Després, l’empolsarem amb una mica de cacau en pols per sobre.
Aquest pastís de xocolata és perfecte per servir amb
coulis de gerds.
Per al coulis:
Gerds
Sucre (la mateixa quantitat de sucre en el volum de
maduixes picades)
2 cullerada d'aigua
Posarem tots els ingredients dins un pot. Ho posarem al
foc i deixarem que bulli, aleshores reduirem el foc i ho deixarem coure fins
que el sucre s’hagi dissolt i els gerds
hagin quedat tous.
Una combinació fantàstica!!!.
No comments:
Post a Comment