English:
The quinoa tastes wonderful and has a crunchy texture.
It’s high in protein and it’s gluten-free.
Try this quinoa recipe and you will enjoy.
Quinoa
Onion
Salt and pepper
Carrots
Leeks
Pine nuts
Chives
Olive oil
Cook the quinoa in a large pan of boiling salted water
for 15 minutes. Drain well and set aside.
Heat olive oil in a pan and cook the sliced carrots
and the sliced leeks until tender. Seasoned. Then add the drained quinoa. Stir.
Then, heat oil in a small pan. Fry some pine nuts and
some chopped chives until everything is glistening. Now, pour everything into
the quinoa mixture. Stir until well combined.
Take a dish and place on a little round mould and pour
in the quinoa mixture. Remove the mould.
I have combined the quinoa with golden monkfish tails.
One monkfish tail
Ginger
Lemon
Salt
Parsley
Garlic mayonnaise
Garlic mayonnaise
Heat the oven to 200ºC
Take a tray and pour some oil in it.
Then put the salted monkfish tails in the tray.
Sprinkle with salt, parsley, few drops of lemon juice, and grated ginger.
Pour on the garlic mayonnaise on the top of the
monkfish.
Then put the fish in the oven and remove when the top
becomes golden.
Now, serve the fish with quinoa.
Delicious!!!!!
Català:
La
quinoa té molt bon sabor i una textura cruixent. Té moltes propietats com un
alt contingut de proteïnes i sense gluten.
Proveu
amb aquesta recepta de quinoa, ja veureu com us agradarà.
Quinoa
Ceba
Sal
i pebre
Pastanagues
Porros
Pinyons
Cibulet
Oli
d'oliva
Posarem
la quinoa en una olla gran d'aigua bullent amb sal la deixarem coure uns 15
minuts. La colarem i la reservarem.
Tirarem
oli d'oliva en una paella per coure les pastanagues i els porros que els haurem
tallat a rodanxes. Ho tindrem al foc fins que estiguin tendres.
Salpebrem.
Aleshores, hi afegirem la quinoa a la paella. Ho deixarem al foc un parell de
minuts mentre ho remenem tot una mica.
Escalfarem
oli en una cassola petita o paella. Hi fregirem uns pinyons i una mica de
cibulet ho deixarem daurar. Ho abocarem tot a la paella amb la quinoa. Ho
remenarem i ja ho tindrem a punt pel muntatge del plat.
Agafarem
un plat i hi posarem la quinoa, ho farem amb l’ajut d’un motlle de forma
ovalada.
Aquest
cop hem menjat la quinoa amb una cua de rap boníssima.
Una
cua de rap
Gingebre
Llimona
Sal
Julivert
Maionesa feta amb un gra d'all petit
Maionesa feta amb un gra d'all petit
Escalfar
el forn a 200ºC
Agafarem
una safata i hi posarem oli a la base.
Posarem
les cues de rap a la safata. Hi tirarem sal, julivert, unes gotes de suc de
llimona i el gingebre ratllat.
Posarem
la salsa maionesa per sobre de la cua de rap.
Ho
enfornarem i ho traurem quan veiem que la part de dalt queda daurada.
Servirem
el peix amb una mica de quinoa.
Deliciós
!!!!!
No comments:
Post a Comment