English:
At the end of the summer starts the pine mushrooms
season. I love them. Try to cook them with this simple recipe,
Pine mushrooms
Chopped
until well mixed: parsley, a clove of garlic, some toasted almonds, toasted
hazelnuts and pine nuts.
Olive oil
Parsley
Salt
Clean the mushrooms. Remove
any remaining soil from the mushrooms under water. We will then place them on a
napkin to dry.
Pour some olive oil in a pan. When the oil is hot; add
the pine mushrooms. Season the mushrooms with salt. Cook them until the natural
juices are reduced.
Then, add the chopped almonds….stir and cook them for
a few minutes.
Remove from the pan and sprinkle with more chopped
parsley.
It’s fantastic for a quick and light
evening meal.
Català:
Al
final de l'estiu comença la temporada dels rovellons. A mi m’agraden moltíssim.
Proveu de fer-los tal com ho explico, ja veureu que bons estan.
Rovellons
Picada:
julivert, un gra d'all, unes ametlles torrades, avellanes torrades i pinyons.
Oli
d'oliva
Sal
Julivert
Netejar
els bolets. Traieu qualsevol brutícia sota el raig d’aigua. Després els
assecarem amb un drap de cotó o amb un paper de cuina.
Posarem
una mica d'oli d'oliva en una paella. Quan l'oli estigui calent; hi tirarem els
rovellons. Hi tirem sal i els deixarem coure fins que es redueixi el suc que
deixen anar.
A
continuació, hi tirarem la picada d'ametlles ...; remenarem i ho deixarem coure
un parell de minuts.
Els
treurem de la paella i hi tirarem una mica de julivert picat.
No comments:
Post a Comment