Saturday 17 October 2015

Bread rolls in 10 minutes - Panets fets en 10 minuts





English:


Do you want to bake some roll breads but you are in a hurry. Don’t worry this is

your bread. They are soft, crunchy and it’s easy to make.


Ingredients:

200 gr of flour

1 yogurt

2 tbp of olive oil

1 tsp of yeast

A pinch of salt


Preheat the oven at 180ºC

Take a bowl and combine the flour, a pinch of salt and the yeast. Stir.

Then add the yogurt and the oil. Mix well until the dough doesn’t stick to the 

wall of the bowl or when the mixture becomes moist and you can easily make a 

ball.

Then divide the dough in two balls and spray them with milk.

Take an oven tray and put a non-stick baking paper on the base.

Bake for 10/12 minutes at 180ºC

Let the rolls cool on a wire rack until cool enough to handle.

Lovely

Bon appetite!!!!









Català:


Voleu fer pa? Però us fa pal per l’estona que us hi heu de passar? Cap 

problema, només us calen 10 minuts de preparació i 10 minuts de cocció.



Ingredients:

200 gr. de farina

1 iogurt

2 cullerades d’oli d’oliva

1 cullerada de llevat

Un pessic de sal

Escalfarem el forn a 180ºC

Agafarem un bol i hi posarem la farina, el llevat i la culleradeta de sal.

Remenarem que quedi tot ben barrejat.

A continuació hi afegirem el iogurt i l’oli. Anirem treballant la barreja amb les 

mans fins que quedi una massa homogènia.

Després dividirem la massa en dos trossos, farem dues boles i les pintarem amb

llet.

En una safata per anar al forn ho col·locarem un full antiadherent a la base.

Posarem les dues boles a la safata i les enfornarem durant 10/12 minuts a 

180ºC.

Després haurem de deixar que els panets es refredin. Els posarem sobre d’una 

reixeta fins que estiguin prou freds per menjar-los.

Ja veureu!!! Es tot un descobriment.

Són uns panets casolans que els podeu personalitzar amb fruits secs, civada, 

xocolata.....


Bon profit!!!







No comments:

Post a Comment